Over Kessel Consultants VOF

Na decennia ervaring te hebben opgedaan in professionele organisaties willen wij nu anderen helpen wanneer zij onze expertise (tijdelijk) nodig hebben. Kessel Consultants is een samenwerking van Iris Steen, die al sinds 2006 als zelfstandig adviseur werkt, en Anton-Jan Bons, die in 2021 als consultant begonnen is.

Onze naam

Kessel is het deel van Kessel-Lo waar wij gevestigd zijn en van waaruit wij het grootste deel van onze expertise hebben opgedaan. De naam Kessel is nog terug te vinden in de Kesselberg, het Kesseldal en het verdwenen kasteel Kesselstein. Kessel is in 1827 samengevoegd met Lo (Boven-Lo, Beneden-Lo, Platte Lo) tot Kessel-Lo, dat in 1977 een deelgemeente werd van Leuven.

Ons logo is een steenmannetje. Steenmannetjes zijn stapels stenen die worden gebouwd om anderen de weg te wijzen, door mensen die de weg al een keer gegaan zijn. Zo kan de ervaring van de één de ander vooruit helpen.

Procesbegeleiding

Wij zijn procesbegeleiders. Dat wil zeggen dat wij ondersteuning bieden bij het ontwerp, de planning en uitvoering van projecten en processen bij organisaties en bedrijven. Die doen nog steeds zelf het werk en nemen zelf de beslissingen.

Graag samenwerken?

Neem contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.